Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage verlicht de spanning in de spieren. Als de spieren gemasseerd worden, wordt op het moment van massage het bloed op die plaats weggeduwd en als de druk weer afneemt, stroomt er nieuw, vers en zuurstofrijk bloed in de spieren terug, waardoor de toestand van de spier verbetert.

De langzame, ritmische bewegingen en andere speciale massagetechnieken zorgen ervoor dat spanning vermindert en de gemasseerde persoon zich helemaal ontspant. De bloeddruk wordt erdoor verlaagt en de slaap verbetert.

Lomi - Lomi massage

Lomi Lomi is een zeer mooie massagevorm welke is voortgekomen uit de prachtige traditie en cultuur van de Hawaiiaanse eilanden. Op Hawaï wordt deze massage van generatie op generatie doorgegeven. De Lomi Lomi weerspiegelt de bewegingen en ritmes van de natuur. In de filosofie van de inwoners gaat het hierbij vooral om liefde en harmonie.

Deze lichaamsmassage is geweldig om te ontvangen, mooi om te zien en heft zeer snel blokkades op. De Lomi Lomi massage herstelt de levenskracht en heeft een stimulerende werking op de spieren, het zenuwstelsel, de zintuigen, de bloedsomloop en de organen. Daarnaast verbetert de massage de toevoer van zuurstof, de stofwisseling en afvoer van de afvalstoffen. Na de Lomi Lomi massage voel je je als herboren. De uitvoer gebeurt voornamelijk met de onderarmen door mooie lange en vloeiende bewegingen over het lichaam toe te passen. Het is dan ook een uiterst relaxte massage om te mogen ontvangen.

Locatie

  • Nieuwemeerdijk 440
  • 1171 PA Badhoevedorp